Yeni Yılın İlk Hediyesi AgeSA’dan!

Yeni Yılın İlk Hediyesi AgeSA’dan!

AgeSA Mobil’den yeni müşterilerimize özel kampanya!

AgeSA’dan ilk kez başlatacağınız BES veya Çocuğuma BES planınızı AgeSA Mobil’den başlatın, aylık 5.000 TL ve üstünde katkı payı ödeyin, 5.000 TL* ek katkı payı kazanın!

*Hediye ek katkı payı olan 5.000 TL, kampanya koşullarını sağlayan sözleşmelerde geçerli olacak şekilde ilk 3 ay sonunda 2.500 TL, sonraki 3 ay sonunda ise kalan 2.500 TL olarak hesabınıza yatırılacaktır.

AgeSA Mobil’i İndirmek ve BES Başlatmak İçin Aşağıdaki İkonlara Tıklayın!

Ek Faydanın Mahiyeti

Aşağıda detaylarına yer verilen kriterler çerçevesinde hak sahibi olmuş sözleşmelere AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından aşağıda belirlenmiş ek fayda tanımlanacaktır.

Hak Kazanma Şartları

Ek faydadan; 12 Ocak 2026 – 16 Ocak 2026 tarihleri arasında (bu tarihler dâhildir) AgeSA Mobil uygulaması aracılığıyla, AgeSA için yeni müşteri* olma koşulunu sağlayan;

  • Minimum 5.000 TL katkı payı ile Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) başlatan katılımcılar,
  • Minimum 5.000 TL katkı payı ile 18 Yaş Altı Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES18) başlatan ve katılımcı ad ve hesabına katkı payı ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilciler

detayına yer verilen tüm kampanya koşullarını sağlaması hâlinde kampanyadan faydalanabilecektir.

*Yeni müşteri: Kampanya başlangıç tarihi itibarıyla AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. nezdinde aktif BES veya BES18 sözleşmesi bulunmayan kişiler.

Katılımcı ad ve hesabına katkı payı ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilcilerin kampanya kapsamında aşağıdaki tüm koşulları sağlaması durumunda, ödeyeni veya yasal temsilcisi olduğu işbu sözleşmelerine toplamda 5.000 TL değerinde ek katkı payı, iki aşamalı olarak yatırılacaktır.

Kampanya Koşulları
  • İlgili sözleşmenin 12 Ocak 2026 – 16 Ocak 2026 tarihleri arasında (bu tarihler dâhildir) AgeSA Mobil uygulaması aracılığıyla başlatılmış olması,
  • Kampanya başlangıcı tarihi itibariyle AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. nezdinde aktif BES veya BES18 bulunmuyor olması,
  • Kampanya kapsamında başlatılan ve provizyonu alınan sözleşmenin katkı payı tutarının minimum 5.000 TL ve üzerinde olması durumunda
  • Kampanya bitimini takiben;

  • İlk 3 ayın sonunda kampanya koşullarının sağlanması halinde 2.500 TL,
  • Takip eden ikinci 3 ayın sonunda kampanya koşullarının devam etmesi halinde 2.500 TL olmak üzere,

toplam 5.000 TL ek katkı payına hak kazanılacaktır.

Uygulamanın Geçerli Olacağı Süre

Ek fayda koşullarının geçerlilik süresi: 12 Ocak 2026 – 16 Ocak 2026 ’dır.

Ödeme / Faydalanma Zamanı
  • Ek faydadan kampanya tarihleri arasında (12 Ocak 2026 – 16 Ocak 2026 ); sözleşmenin başlatılması, ilk tahsilatın/provizyon alınması ve diğer kampanya koşullarının tamamının birlikte sağlanması durumunda faydalanılabilir.
  • 16 Ocak 2026 tarihinde başlatılan sözleşmeler aynı gün içerisinde provizyon alınması ve diğer kampanya koşullarını sağlaması durumunda kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya bitimini takiben ilk 3 ay sonundaki 1.aşama ek fayda hak edişi için, 29 Mayıs 2026 tarihi (bu tarih dâhildir) itibarıyla;
    • İlgili sözleşmenin aktif ve yürürlükte olması,
    • Bu tarihe kadar olan vadelerinin düzenli ve kampanya minimum katkı payı koşuluna uygun ödenmiş olması,
    • Bu tarihe kadar, ilgili sözleşmelerdeki aylık katkı payı tutarının belirtilen minimum tutar olan 5.000 TL’nin altına düşmemiş olması gerekmektedir. Ödeme sıklığı 3 aylık, 6 aylık ve yıllık olan sözleşmeler için ödenen katkı payının aylıklandırılmış hali dikkate alınacaktır. (Örneğin 3 aylık ödeme sıklığına sahip bir sözleşmenin minimum 15.000 TL, 6 aylık ödeme tipindeki sözleşmenin 30.000 TL, yıllık ödeme tipindeki bir sözleşmenin ise minimum 60.000 TL olması beklenmektedir.)
  • Kampanya bitimini takiben 6 ay sonundaki 2.aşama ek fayda hak edişi için, 28 Ağustos 2026 tarihi (bu tarih dâhildir) itibarıyla;
    • İlgili sözleşmenin aktif ve yürürlükte olması,
    • Bu tarihe kadar olan vadelerinin düzenli ve kampanya minimum katkı payı koşuluna uygun ödenmiş olması,
    • Bu tarihe kadar, ilgili sözleşmelerdeki aylık katkı payı tutarının belirtilen minimum tutar olan 5.000 TL’nin altına düşmemiş olması gerekmektedir. Ödeme sıklığı 3 aylık, 6 aylık ve yıllık olan sözleşmeler için ödenen katkı payının aylıklandırılmış hali dikkate alınacaktır. (Örneğin 3 aylık ödeme sıklığına sahip bir sözleşmenin minimum 15.000 TL, 6 aylık ödeme tipindeki sözleşmenin 30.000 TL, yıllık ödeme tipindeki bir sözleşmenin ise minimum 60.000 TL olması beklenmektedir.)
  • Kampanya tarihleri arasında ilgili sözleşmenin tanzim edilmiş ve ilk tahsilat/provizyonun alınmış olması gerekmektedir.
  • Ek fayda hak edişi için kampanya şartlarını sağlayan sözleşmelerin vade tarihi geldiği halde ödemesi gerçekleşmemiş katkı payının bulunması (açık vadesinin olması) durumunda ödüle hak kazanılamayacaktır.
  • Hak kazanılan 1.aşama ek katkı payı tutarları, AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 01 Haziran 2026 – 12 Haziran 2026 tarihleri arasında,
  • Hak kazanılan 2.aşama ek katkı payı tutarları, AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 31 Ağustos 2026 – 11 Eylül 2026 tarihleri arasında, ilgili sözleşmelere yatırılacaktır.
  • Ek katkı payı ödemesi için belirtilen tarih aralığı öngörü niteliğinde olup ek faydaların, ilgili sözleşmelerine intikalinde beklenmeyen gecikmeler yaşanabilir. Yaşanabilecek gecikmelerden AgeSA sorumlu değildir.
  • Ek katkı payı ödemelerinin gerçekleşebilmesi için ilgili sözleşmelerin ödeme tarihinde aktif ve yürürlükte olması gerekmektedir.
Hak Kazanma Şartlarının Bozulması Durumu ve Sonuçları
  • Bekleme süreleri sonuna kadar (1.aşama için; 29 Mayıs 2026, 2.aşama için; 28 Ağustos 2026) provizyonun veya tahsilatın iptal olması durumunda ek faydaya hak kazanılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki ek fayda; koşulları sağlayan ilgili bireysel emeklilik sözleşmelerine ek katkı payı olarak yatırılacaktır.
  • Ek katkı payı ödemeleri, ek katkı payı ödemesinin gerçekleştirilmesi öncesinde sistemden çıkış, vefat, emeklilik, başka şirkette hesap birleştirme, başka şirkete aktarım veya cayma hakkını kullanma nedeniyle sözleşmenin sonlanması durumunda verilmez.
  • Diğer emeklilik şirketlerinden transfer/aktarım aracılığı ile gelen sözleşmeler ek faydadan yararlanamaz.
Ödeyen Tarafından Bilinmesi Gerekli Görülen Diğer Uygulama Esasları
  • 18 yaş altı katılımcı için sözleşme kurulurken sözleşmede ödeyen taraf katılımcının yasal temsilcisi olmak zorundadır. Katılımcı ad ve hesabına katkı payı ödeyen kişi yasal temsilciyle aynı kişi olacaktır. Yasal temsilci ilk fazda evlilik birliği devam ettiği müddetçe katılımcının anne veya babası olmak zorundadır. Evlilik birliğinin devam etmediği durumlarda, yasal temsilcilik ve velayet durumunun resmi belge ibraz etmek suretiyle tevsik edilmesi gerekecektir.
  • Ek fayda uygulaması kapsamında aynı sözleşme için birden fazla ek fayda kazanılamaz ve her sözleşme için kampanyadan sadece 1 (bir) defa yararlanılabilir.
  • Ek fayda yatırma süreleri; yukarıda belirtilen koşullarda başlatılan yeni sözleşmelere gerçekleştirilecek ilk katkı payı ödemelerinin, ödeme türüne göre farklılaşabilecek provizyon süreleri ve AgeSA hesaplarına intikal süreleri baz alınarak belirlenmiştir. Ek faydaya hak kazanılması için gerçekleştirilecek ödemelerin AgeSA hesaplarına belirlenen süre içerisinde intikal etmesi gerekmektedir.
  • Ek faydadan yararlanılabilmesi için ilgili sözleşmenin başlangıç tarihinin ve provizyonun 12 Ocak 2026 – 16 Ocak 2026 (bu tarihler dahildir) tarihleri arasında olması gerekmektedir.
  • Ek fayda uygulaması kapsamında hak kazanılan ek faydaların bildirimleri, ek faydaya hak kazanmış olan ödeyenlerin veya yasal temsilcilerin AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. sistemlerinde bulunan iletişim bilgilerine SMS yolu ile yapılacaktır.
  • AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından yatırılacak olan ek katkı payı ödemesi ek fayda olarak bireysel emeklilik sözleşmesi birikimlerine eklenir.
  • AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş tarafından sözleşmeye eklenecek hediye ek katkı payı tutarı Devlet Katkısına konu olmayacaktır.
  • AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.; Hazine ve Maliye Bakanlığı veya Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun onay vermesi durumunda, ek fayda uygulamasının kapsamını değiştirme / ek fayda türünü, niteliğini, miktarını veya markasını değiştirme veya ayrıcalıkları tümüyle sonlandırma hakkına sahiptir.
  • Ek fayda uygulaması, şirketin talebi üzerine Emeklilik Gözetim Merkezi tarafından iptal edilebilir. AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.’nin ek fayda uygulamasının kapsamının değiştirilmesi veya ayrıcalıkların tümüyle sonlandırılması için mevzuatın izin verdiği diğer esas ve usulleri uygulama hakkı saklıdır. Hazine ve Maliye Bakanlığı veya Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, ek faydanın uygulamaya konulmasından önce veya denetim veya kontroller sonucunda gerek görülmesi halinde ek faydada değişiklik yapılmasını veya ek faydanın iptal edilmesini talep edebilir.
  • Ek fayda uygulaması kapsamının değiştirilmesi veya ayrıcalıkların tümüyle sonlandırılması durumunda, AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.’nin belirleyeceği iletişim kanalı ile ödeyenlere bilgilendirme yapılacaktır.
  • Ek faydanın kapsamında değişiklik yapılmasını gerektirir herhangi bir durum karşısında (ek fayda uygulaması başlangıcı veya sırasında); AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. dilediğinde ek fayda uygulamasının iptal edilmesi, sona erdirilmesi veya koşullarının değiştirilmesi hakkını saklı tutar.
  • Katılımcılar ve ödeyenler ek fayda koşul ve kurallarını okuduklarını ve kabul ettiklerini, kötü niyetli davranmayacaklarını kabul ve beyan etmiş sayılırlar. Kötü niyetli bir katılımın tespiti halinde AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. herhangi bir gerekçe göstermeksizin ilgili sözleşme için katılımcı ad ve hesabına katkı payı ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilcileri ek faydadan yararlandırmama hakkına sahiptir.
  • Kampanya kapsamında olan AgeSA BES ürünü Plan 158’dir.

SOSYAL MEDYADA BİZ

Sabancı
Yukarı