AvivaSA’dan “Akıllı Hareket”AvivaSA Mobil

Hayatta bazı hareketler anı kurtarır; bazıları ise sizi güzel yarınlara hazırlar…

AvivaSA Mobil’in yeni reklam filmi yayında. Reklam filmi mobil uygulamanın öne çıkan özelliklerini “Akıllı Hareket” konsepti üzerinden anlatıyor.

Bireysel emeklilik fon büyüklüğünde sektör lideri AvivaSA’nın, özellikle FonPro fonksiyonuyla sektörün en gelişmiş mobil uygulaması olan AvivaSA Mobil için hazırladığı yeni reklam filmi dijital mecralarda yayına girdi.

AvivaSA’nın sosyal medya ve dijital iletişim faaliyetlerini yürüten ajansı Promoqube imzası taşıyan reklam filminin konsepti, mobil uygulamanın ruhunu yansıtan “Akıllı Hareket” olarak belirlendi.

Hayatta hepimizin içinde bulunduğu anı kurtaracak akıllı bir harekete ihtiyaç duyduğu fikrinden yola çıkılan, sosyal medya ve dijital mecralarda yayına giren yeni reklam filmi hakkında yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: “Bazen tuttuğumuz takımın maçını kaçırmamak, bazen önemli bir toplantı öncesi dış görünüşümüze hızlıca çeki düzen vermek; kısacası içinde bulunduğumuz anı kurtarmak için, hayatta hepimizin akıllı bir harekete ihtiyaç duyduğu anlar vardır. Peki ya kendimize güzel yarınlar hazırlamak ve hayatımızı daha kolay hale getirmek için de akıllı hareketlere ihtiyacımız yok mu sizce? Tabii ki var! Sektörümüzün en gelişmiş mobil uygulaması AvivaSA Mobil ile bireysel emeklilik ve sigorta işlemlerini tek bir uygulama üzerinden sunarak, müşterilerimizi, onların hayatlarını kolaylaştıracak akıllı hareketlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Kullanıcılarımız diledikleri an, diledikleri yerde, birikim ve sahip olduğu sigorta ürünlerini yönetmek, anında canlı destek almak, fon dağılımlarında değişiklik yapmak gibi pek çok akıllı hareketi AvivaSA Mobil ile gerçekleştirebiliyor.”

Reklam filminde, 3 farklı karakterin günlük hayatlarında içinde bulundukları anı kurtarmak için keşfettikleri pratik çözümler ile yarınları için plan yaparken AvivaSA Mobil’in onlara sunduğu fonksiyonlar, “Akıllı Hareket” söylemi üzerinden anlatılıyor.

KÜNYE

Reklam Veren: AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.
Reklam Veren Temsilcileri: Zeynep Karaman, Özgecan Okay, Melis Topçu, Ezgi Erdem, Zeynep Erkasar
Yaratıcı Ajans: Promoqube
Genel Müdür: Korhan Kurt