AvivaSA'da Yeni Genel Müdür Yardımcısı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı'na Emre Günerman getirildi.

Profesyonel iş yaşamını 15 yıldır sürdüren ve çeşitli sektörlerde yöneticilik yapan Emre Günerman, 1 Ekim 2010 tarihi itibarıyla AvivaSA Emeklilik ve Hayat Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı. Daha önce Pazarlama ve Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcısı olan Ali Önder Lülü ise Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi.

1993 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Günerman, Procter & Gamble'da sistem analisti olarak iş yaşamına başladı. Daha sonra ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki The Wharton School'dan MBA derecesini aldı.

1996-2000 yılları arasında yine ABD'de Tenneco şirketinde Toplam Kalite ve Kurumsal Strateji Müdürü olarak görev yapan Emre Günerman, daha sonra Türkiye'ye dönerek Turkcell'de iş geliştirme, ürün yönetimi, bağlılık kampanyaları, proje geliştirme ve uygulamaları alanlarında hizmet verdi. 2004 yılında geçtiği Borusan Telekom'da iki yıl süreyle pazarlama direktörü olarak çalışan Günerman, 2006 yılından bu yana Avea Pazarlama Bölümü Segment Yönetimi'nden Sorumlu Direktör olarak çalışıyordu.

İzmir doğumlu olan Emre Günerman İngilizce, Almanca ve Rusça biliyor.