AvivaSA, Facebook'ta da kazandırıyor!

AvivaSA Geleceği Biriktirenler Kulübü'nün Facebook'ta başlattığı oyunları başarıyla tamamlayıp haftanın en yüksek puanını alanlar, TeknoSA'dan 1.000 TL'ye varan hediye çeki kazanıyor.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider şirketlerinden AvivaSA'nın müşterilerine sigortadan sağlığa, seyahatten hobiye birçok alanda ayrıcalıklar sunan Geleceğini Biriktirenler Kulübü, sosyal medyada da kazandırıyor.

AvivaSA Geleceği Biriktirenler Kulübü'nün facebook.com/AvivaSA adresindeki yarışmasında dört ana tema bulunuyor. AvivaSA; önüne çıkan engelleri Geleceği Biriktirenler Kulübü'nün avantajlı jokerleriyle aşarak en yüksek puanı alan birinci kişiye 1.000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye de 500 TL değerinde TeknoSA hediye çeki kazandırıyor.
Yarışma kapsamında şimdiye dek 20 bin kişinin üzerinde kayıt gerçekleşirken AvivaSA Facebook sayfasını beğenme sayısı %130 oranında arttı.
Araba oyunu, paraşüt oyunu, dalgıç oyunu ve koşucu oyununun bulunduğu Geleceğini Biriktirenler Kulübü ödüllü yarışması, 20 Nisan 2013 tarihine kadar AvivaSA Facebook sayfasında devam edecek.