AvivaSA'nın Satış Vizyon Toplantısı Antalya'da yapıldı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat'ın satış kanalları ve yönetim kadrosundan oluşan yaklaşık 1.100 kişilik ekibi, 2-4 Mart tarihleri arasında Antalya'da Adam & Eve Otel'de düzenlenen "2012 Satış Vizyon Toplantısı"nda bir araya geldi. AvivaSA CEO'su Meral Eredenk toplantıda yaptığı konuşmada, çalışanlarına "kârlılık içinde büyüme ve liderlik" hedefi verdi.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat'ın 2011 yılını değerlendirmek ve 2012 hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlediği toplantıya, Türkiye'nin dört bir yanından AvivaSA çalışanları ve AvivaSA'nın önde gelen iş ortakları katıldı.

"Gelişim İçin Limit Gökyüzü" konseptiyle hazırlanan organizasyonda Sabancı Holding Perakende ve Sigortacılık Grup Başkanı Haluk Dinçer, Aviva Avrupa CEO'su Igal Mayer, Aviva Avrupa Bankasürans Direktörü ve AvivaSA Yönetim Kurulu Üyesi David Angulo Rubio, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Akbank Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt, Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, Sabancı Holding İnsan Kaynakları Direktörü Neriman Ülsever, AvivaSA Emeklilik ve Hayat CEO'su Meral Eredenk ile AvivaSA genel müdür yardımcıları hazır bulundu.
Sabancı Holding Perakende ve Sigortacılık Grup Başkanı Haluk Dinçer yaptığı konuşmada bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün önümüzdeki dönemde 10 kat daha büyüyeceğine dikkat çekerek AvivaSA'nın Sabancı Grubu içinde gelecek vaat eden stratejik bir noktada olduğunun altını çizdi.
Dünyanın en büyük altıncı sigorta şirketi Aviva'nın Avrupa CEO'su Igal Mayer ise yaptığı konuşmada Türkiye'nin stratejik konumuna dikkat çekerek "Yaptığımız işin kalbi İstanbul'da atıyor. AvivaSA ile güçlü ortaklığımızla Türkiye pazarındaki güçlü büyümemizi sürdüreceğiz" dedi.
AvivaSA CEO'su Meral Eredenk ise hissedarları Aviva ve Sabancı Grubu'nun sinerjisi ile Türkiye'nin en güçlü bireysel emeklilik şirketlerinden biri olduklarının altını çizdi. Eredenk, Türkiye'de gittikçe artan cari açığın ilacının bireysel emeklilik olduğunu vurgulayarak "Sadece bir ürün satışı yapmıyor, aynı zamanda tasarruf oranlarının artırılması ve insanların hayatlarını güvence altına almak gibi önemli bir misyonu sahipleniyoruz. Önümüzdeki dönem hedefimiz, kârlılık içinde büyümek ve liderliktir" dedi.
Alanlarında başarılı çalışanların ödüllendirildiği satış vizyon toplantısının gala gecesinde ise AvivaSA çalışanları Türk pop müziğinin ünlü ismi Murat Boz ile doyasıya eğlenerek bütün bir yılın yorgunluğunu attılar.