AvivaSA, işsiz kalanlara

AvivaSA, işsiz kalanlara "Fatura Güvencesi" ile destek oluyor

AvivaSA ile ayda sadece 6 TL'ye fatura bedelleri güvencede!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA, faturalarını Akbank'tan ödeyen müşterileri için yepyeni bir ürün hazırladı. "Fatura Güvencesi" sigortası, işsizlik durumunda sigortalının fatura ödemelerini teminat altına alırken; kaza sonucu vefat veya kaza sonucu daimi maluliyet teminatları ile de kullanıcılarına eşsiz bir güvence sunuyor.

AvivaSA, Fatura Güvencesi ürününü iki farklı seçenekle sunuyor:
Yılda 72 TL prim karşılığında müşteriler, işsiz kalmaları durumunda 6 ay boyunca 150 TL'lik faturalarını güvence altına almış oluyor. Kaza sonucu vefat veya daimi maluliyet halinde ise kendilerine ya da kanuni mirasçılarına AvivaSA tarafından 1.200 TL ödeme yapılıyor.
Yılda 144 TL prim karşılığında müşteriler, işsiz kalmaları durumunda 6 ay boyunca 300 TL'lik faturalarını güvence altına alırken, kaza sonucu vefat veya daimi maluliyet halinde kendilerine ya da kanuni mirasçılarına 2.400 TL ödeme yapılıyor.
65 yaşına kadar yenilenebilen AvivaSA Fatura Güvencesi sigortasından 18-60 yaş arasındaki Akbank müşterileri peşin ve 12 taksit seçenekleri ile yararlanabiliyor.
444 25 25 numaralı Akbank Çağrı Merkezi'nden satın alınabilen Fatura Güvencesi, kısa bir süre sonra Akbank şubelerinde ve ATM'lerinde de sunulmaya başlayacak.