AvivaSA'dan emekli müşterilerine özel, yeni bir kulüp Keyifli Emekliler Dünyası

Emekli müşterileri için Keyifli Emekliler Dünyası kulübünü hayata geçiren AvivaSA, marka işbirlikleriyle sunduğu indirim ve avantajlarla, üyelerinin farklı deneyimler yaşayarak hayatlarını zenginleştirecek. Danstan fotoğrafçılığa, sağlıktan sigortaya, turizmden otomotive birçok markanın sunduğu avantajlar, 1.000'den fazla müşterinin yaşam kalitesini yükselecek.

Bireysel emeklilik sektörünün lider şirketi AvivaSA Emeklilik ve Hayat, emekli müşterilerinin sağlıklı ve güvende hissetmelerini için yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. AvivaSA'nın "Keyifli Emekliler Dünyası", üyelerine sağlıktan tatile, otomotivden hobi alanlarına, sigortadan enerjiye yüzde 40'a varan özel indirimler sağlıyor.

Farklı deneyimler yaşama fırsatı elde edecek olan AvivaSA emeklileri; yelkenden pilatese, resim'den tadım kursuna farklı birçok renkli etkinlik ile emeklilik dönemlerinin her anını güzelleştirmiş olacaklar.

Ayrıca, Anadolu Sağlık Merkezi'nden Aksigorta'ya, Pronto Tour'dan Otopratik'e kadar birçok farklı markadan avantajlarla dolu ayrıcalıklı bir emekliliğin keyfini çıkaracaklar.

AvivaSA hakkında:

Türkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta devi Aviva plc.'nin eşit ortaklık ilkesiyle kurulan AvivaSA'nın hisselerinin yüzde 19,67'lik bölümü ise "AVISA" koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmektedir. AvivaSA, "bireysel emeklilik", "hayat sigortası", ve "ferdi kaza sigortası" alanlarında yenilikçi ürünlerini, benzersiz çoklu dağıtım kanalı yapılanması ile müşterilerine sunmakta; Türkiye'nin en büyük direkt satış kadrosunun yanı sıra Akbank, OdeaBank ve Abank işbirlikleri bulunan güçlü bankasürans ağı, acenteleri, telesatış kanalı ve Kurumsal Projeler ekibi ile hizmet vermektedir.