Çalışanlarına İlk Online KSS Eğitimi AvivaSA'dan

AvivaSA, şirket içinde ortak bir Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) kültürü yaratmak ve çalışanlarının gönülllülük ilkesiyle hareket etmelerini sağlamak için tüm çalışanlarına yönelik online bir eğitim tasarladı.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün önde gelen şirketi AvivaSA Emeklilik ve Hayat, mevcut ve planlanan KSS çalışmalarını, politikasını, raporlarını ve KSS konularının AvivaSA'da ele alınış biçimlerini anlatmak için online bir eğitim düzenledi. Türkiye'de bir şirketin dahili olarak düzenlediği ve saha örgütleri de dahil tüm çalışanlarını kapsayan ilk online eğitim olan AvivaSA KSS Eğitimi, çalışanların sosyal sorumluluk duygularını artıracak şekilde tasarlandı. Türkiye genelindeki satış örgütü de dahil olmak üzere tüm AvivaSA çalışanlarının aldığı eğitim, şirketin KSS politikalarının yanı sıra öncelikli KSS alanlarını ve gönüllülüğün önemini de aktarıyor.

Tüm AvivaSA çalışanlarının katılımının zorunlu olduğu ve AvivaSA ailesine katılacak her yeni çalışan ile de paylaşılacak olan bu eğitim ile KSS'nin temel prensipleri hakkında tüm AvivaSA çalışanlarının aynı anlayış ve birikime sahip olmasını sağlayarak ortak bir AvivaSA KSS kültürü yaratmak amaçlanıyor.

KSS'nin faydalarından AvivaSA'nın KSS alanındaki faaliyetlerine kadar olası tüm konuları aktaran eğitim, mini anketlerle çalışanların KSS bilgi seviyesini ölçüyor. Ayrıca çalışanlar, öneri ve isteklerle AvivaSA'nın hangi alanlarda KSS çalışmalarını yürütmesini istediklerini de belirtebiliyorlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız.