Geleceğini Biriktirenler Kulübü, 300 bin AvivaSA'lının yaşam kalitesini yükseltecek

AvivaSA'nın, "Geleceğini Biriktirenler Kulübü" kapsamında işbirliği yaptığı Aksigorta, Aviva Sigorta, Acıbadem Sigorta, Acıbadem Sağlık Grubu, Dünya Göz Hastanesi, Medline ve Pronto Tour'un sunduğu ayrıcalıklardan ve özel hizmetlerden yararlanmaya başlayacak olan bireysel emeklilik planına sahip AvivaSA müşterileri, ayrıca avantajlı fiyatlarla yelken, dalış ve dans öğrenip hayatın keyfini çıkaracak.

Bireysel emeklilik sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, "Geleceğini Biriktirenler Kulübü" aracılığıyla ferdi katılımcı olarak bireysel emeklilik planına sahip ve son 12 ay içerisinde en az 1 adet katkı payı ödemesi yapmış AvivaSA'lılara konut sigortası, araba sigortası, sağlık sigortası, sağlık hizmetleri, seyahat ve çeşitli hobiler için %40'a varan indirimler ve çeşitli ayrıcalıklar sağlıyor. "Geleceğini Biriktirenler Kulübü" üyesi AvisaSA'lılar, gelecekleri için yaptıkları birikimlerini, kazandıkları bu yeni avantajlarla destekliyor.

Amaçlarının müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırarak müşteri memnuniyetini artırmak olduğunu belirten AvivaSA Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Emre Günerman, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Geleceğini Biriktirenler Kulübü üyesi 300 bin AvivaSA'lı, gelecekleri için biriktirmeye devam ederken, aynı zamanda onlar için çeşitli kurumlarla yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde özel hizmetlere ulaşabilecek. Zaman içerisinde anlaşma yaptığımız kurumların sayısı artacak, AvivaSA'lılar kazanmaya devam edecek."

"Geleceğini Biriktirenler Kulübü" ne sağlıyor?

"Geleceğini Biriktirenler Kulübü" ile Aksigorta ve Aviva Sigorta'dan ev veya araba sigortası ya da Acıbadem Sigorta'dan sağlık sigortası yaptıranlar, sevdiklerini ve değer verdikleri varlıklarını artık %10 daha ucuza güvence altına alıyor.

AvivaSA'lılar ayrıca Acıbadem Sağlık Grubu'nun, Dünya Göz Hastanesi'nin ve Medline aracılığıyla Promed anlaşmalı sağlık kurumlarının çeşitli sağlık paketlerinden kendilerine özel hizmetlerle tanışabiliyorlar.

"Geleceğini Biriktirenler Kulübü" sadece sağlık ve sigorta alanında değil, hayatı daha keyifli kılacak alanlarda da müşterilerine avantajlar sunuyor. AvivaSA'lılar, Pronto Tour'un %5 indirimli yurtiçi ve yurtdışı seyahat paketleriyle daha çok gezip; Marmara Yelken Kulübü, Aytunç Bentürk Dans Akademisi ve Denizatı Dalış Merkezi'nde %15 indirimle hayatın keyfini çıkarıyor.